عدم تحریک شدن؟

با سلام و احترام

اقای دکتر بنده 22 سالمه و حدودی 4 سالی میشه که خودرضایی میکنم بصورتی که ساعت ها فیلم پورن میدیدم و سعی میکردم ارضا رو به تاخیر بندازم شاید خودرضایی چند ساعت طول میکشید و گاها بعد از چند ساعت هم شاید ارضا نمیشدم و فقط تحریک میشدم
این قضیه تا چند ماه پیش ادامه داشت تا اینکه در حین فیلم پورن دیدن یهو التم یخ کرد و کشاله رانم و بیضه هام درد گرفت و وقتی که ارضا شدم ارضای دردناک داشتم و از اونجا مشکلاتم شروع شد و بیضه هام درد میکرد بصورتی که شبا از درد بیضه بیدار میشدم و گاها مقعدم هم درد میگرفت
از اون قضیه حدود 3 ماهی میگذر و تو این مدت خودرضایی نکردم و سعی کردم تحریک نشم بیشتر مشکلاتم برطرف شد حتی تکرر ادرا هم گرفته بودم ولی الان خوب شدم ولی یه مشکلی که هست از اون موقع تا الان نیاز جنسیم رو از دست دادم و دیگه مثل قبل نیستم قبلا خیلی نیاز داشتم ولی الان دیگه ندارم و یه مقدار هم بیضه م دردناک شده وقتی دست میزنم یه زره درد میگره کشاله رانم هم همینطور البته نسبت به 3 ماه پیش خیلی بهتر شدم ولی هنوز خوب نشدم و اصلا میل جنسی ندارم
خیلی نگرانم مشکلم چیه؟
ببخشید اگه متن طولانی شد

بازدید : 85 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران