۲۴
۵۶
خانــم

مشکلات گوارشی؟

سلام خسته نباشید.
هفت ماه پیش کرونا گرفتم که دستگاه گوارشمو تحت تاثیر قرار داد و با اسهال و استفراغ کرونام شروع شد که قبلش شاید سالی یه بار دچارش میشدم.
دکتر برام دارو نوشت لوپرامید و اندانسترون مصرف میکردم خوب بود ولی مشکلم اینه که از وقتی کرونا گرفتم هر هفته یا هر دو هفته اصلا نمیتونم یه چیزی مثله گوشت قرمز یا لواشک یا کلا هرچی که یه ذره اضافه تر میخورم مسمومم میکنه ، اگه بگم تو این چن ماه بیست بار مسموم شدم کمه ، دیگه اندانسترون و لوپرامید هم جواب نمیده ، میشه لطفا بگین چیکار کنم واقعا خسته شدم ، همیشه آروغ مسمومیت و دلپیچه و شرمندم ولی اسهال شدید میگیرم که هر بار به دارو مقاوم میشه ، واقعا خسته شدم ازین شرایط دکترم هر بار میرم یا سرم مینویسه یا قرصایی که هیچ تاثیری ندارن .

1 پـاسـخ

بازدید : 27 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران