به شدت احساساتی بودن؟

سلام
من خیلی زیاد احساساتی ام ، خیلی زود ناراحت میشم خیلی دل رحمم ، این اخلاق به جاش خوبه ولی دیگه خیلی اذیت میکنه ، کسی که دوستش دارم ازم خیلی دوره هر از گاهی به دیدنم میاد ولی وقتی میخواد بره شب و روز گریه میکنم ، حالم خیلی بد میشه احساس میکنم قلبم خیلی به فشار میوفته ، چه کاری میتونم بکنم که کمتر بشه این حس و حالم ؟

4 پـاسـخ

  • سلام.براي حل هر مشکلي ابتدا بايد مشکل را شناخت و علل آن را بررسي کرد. اينکه براي دور شدن فرد مورد علاقه تان، ساعتها غمگين هستيد و گريه ميکنيد مي تواند نشانه وابستگي تان باشد. ممکن است خاطره بدي از طرد شدن در ذهنتان باشد. ممکن است ناشي از اعتماد به نفس کم باشد.
    اينکه زودرنج هستيد، اگر يک جزء شخصيتي شماست، باز هم مي تواند ناشي از اعتماد به نفس کم باشد. ولي اگر جديدا ايجاد شده ممکن است علامتي از يک اختلال خلقي باشد.
    لذا بهتر است به يک روانپزشک مراجعه نماييد تا بتوانيد بهترين راهنمايي را دريافت نماييد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 571 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران