اضطراب (قرض سرترالین)؟

با درود و احترام
من جوانی 27 ساله هستم. مشکل بنده اضطراب شدید هست. صبح ها اغلب از استرس حالت تهوع دارم و تا هق نزنم خوب نمیشم. شدت اضطراب انقدری است که در طی یک روز وزن کم میکنم.
برای همین زیرنظر یک پزشک مغز و اعصاب داروی سرترالین 50 مصرف میکردم که خیلی عالی بود. نه تنها عوارض نداشت بلکه کلا استرسم از بین رفت و راحت میتونستم غذا بخورم. من این قرص هارو دوره ای مصرف میکردم و معمولا بعد چند ماه مصرف دوباره دارو ها رو به صورت ملایم کم میکردم تا درنهایت قطع میشد (البته این پروسه زیر نظر پزشک بود).
الان دوباره به دلیل یسری اتفاقات دچار اضطراب شدم و نمیتونم غذا بخورم و خوب بخوابم. میخواستم ببینم میتونم دوباره این دارو را کم کم شروع کنم؟(پزشکم در دسترس نیست که با اون مشورت کنم)
ممنون میشم راهنماییم کنید دکتر

1 پـاسـخ

  • با سلام با توجه به پاسخ درماني به اين دارو، مي توانيد اين دارو را مجددا با 1/2 قرص شروع و پس از يک هفته به يک عدد برسانيدو دوره درمان بايد کامل باشد و نبايد دارو زودتر قطع گردد و بهتر است تحت نظر روانپزشک مصرف گردد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 53 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران