۲۴
۷۰
خانــم

سلام خسته نباشید من یک سوال داشتم من باردار هستم در هفته 35 بارداری این هفته معاینه دارم و پرده من ارتجاعی هست از معاینه میترسم میخواستم ببینم از چه نوع پمادی یا ژل برای بی حسی میشه استفاده کرد ک برای جنین خطر نداشته باشد ممنون ؟

سلام خسته نباشید من یک سوال داشتم من باردار هستم در هفته 35 بارداری این هفته معاینه دارم و پرده من ارتجاعی هست از معاینه میترسم میخواستم ببینم از چه نوع پمادی یا ژل برای بی حسی میشه استفاده کرد ک برای جنین خطر نداشته باشد ممنون

1 پـاسـخ

بازدید : 509 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران