۳۹
۵۶
خانــم

درد گوش و کاهش شنوایی؟

سلام من 3 روز به طور کامل در 3 نوبت و هر نوبت 3 قطره از گلیسیرین فینیکه برای گوشم استفاده کردم
امروز برای شستشوی گوش به درماتگاه رفتم از طریق شستشو با آب و فشار زیاد گوشم را شستشو دادند و گوش دومم بعد از دو مرتبه خالی کردن آب ،درد بسیار زیاد و غیر قابل تحملی گرفت و حدود یک ربع همچنان درد میکرد و از دردش کم نشد به حدی که اونقدر ضعف داشتم که نزدیک بود زمین بخورم بعد از دو ساعت دردش مثلا از 100 به 60 رسید و الان بعد از 12 ساعت تقریبا دردی نداره ولی شنواییم بسیار کم هست و جرمهای گوشم تخلیه نشده
به من گفتن احتمالا پرده گوشت آسیب دیده یا پاره شده
چه کنم؟

بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوش، حلق، بيني، گلو و جراحي سر و گردن در تهران