مشکل گوارشی در زمان عود سندروم نفروتیک؟

سلام، ببخشید شوهر من33 ساله هستند و 10سال هست که بیماری سندروم نفروتیک دارند، و هر روز 10mg پردنیزولون مصرف می کنند، اما متاسفانه به طور متوسط سالی دو بار دچار علائم شدید مثل 6کیلو افزایش وزن در اثر ادم، احساس خفگی در خواب به دلیل تورم ناحیه گلو و احتباس مدفوع در اثر ورم شدید روده ها می شن،که معمولا شروع عود بیماری در اثر سرماخوردگی رخ میده.... مشکل از کار افتادن دستگاه گوارششون خیلی عصبی شون میکنه میشه دارویی رو پیشنهاد بدید ؟
در ضمن هر روز یه کپسول امپرازول هم استفاده می کنند.و مصرف پردنیزولونشون رو هم به روزی 50 mg می رسونند، ...
واقعا ممنون بابت پاسختون

1 پـاسـخ

بازدید : 158 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي کليه بالغين (نفرولوژي) در تهران