۲۰
۵۳
خانــم

ارتودنسی دندان؟

سلام اقای دکتر من برا ارتودنسی دندونام‌ پیش شما اومده بودم دندون خراب داشتم گفتین که پر کنم بعدا بیام هرچقد تماس میگیرم جواب نمیدن خودمم از شهرستان میخام بیام دوره لطفا راهنمایی کنین ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام. مطب از ساعت 16 فعال است و بصورت تلفني هم بايد پاسخگو باشند همکاران. اگر موفق به تماس نشده ايد شماره 09393396909 شماره مستقيم من هست که البته پيامکي هست فقط. پيامک بدين و خودتون رو کاملتر معرفي بفرمايين . و مشکل رو مطرح کنيد. شخصا رسيدگي خواهم کرد. ممنون.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 70 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتودنسي (دندانپزشک) در تهران