۴۱
۷۷
خانــم

دردهای شدیدپهلوها؟

سلام وقت بخیر،من مدت یک ساله دائم درد درپهلوهاو زیر شکم وگاهی تکرر دارم طوریک ازدستشویی میام بازم احساس دستشویی دارم وگاهی این دردها خیلی شدید هست،چندین بار آزمایش وسونوگرافی انجام دادم سونوسالم بود وآزمایشها گاهی عفونت ادراری کم رانشان داد،لطفا بفرمایید این دردها مربوط به چی هست وباید به چه دکتری مراجعه کنم ازبس دکتر رفتم بی فایده خسته شدم.البته دیسک کمر هم دارم.اگ مربوط به دیسک هست چه قرصی استفاده کنم.خیلی اذیت هستم لطفا راهنمایی کنید.

بازدید : 27 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي و ستون فقرات ، نوار عصب و عضله در تهران