علت افت فشار خون مداوم من چیست ؟ و ربطی به سرگیجه مداوم داره یا نه ؟

سلام سی و پنج ساله هستم فشارخون متعادل من زمانی هست که عدد بالا بین نه تا ده باشد و پاینش هم روی شش باشد .گاهی اوقات در هفته افت فشار خون دارم که عدد بالا رقم هشت و خورده ای را نشان می دهد که ابرقند می خورم و خوب میشم اما الان مدت دو هفته یا شایدم بیشتر هست که سرگیجه مداوم دارم و فشارم هم روی هشت و خورده ای هست و خوردن اب قند و نمک برای چند ساعتی خوبش می کنه و دوباره فشارم پایین میاد .به عنوان مثال فشارم 8/9 روی 6/7 بود که دو لیوان اب قند خوردم و بعد از ربع ساعت فشارم گرفتم شد 9/5 روی 6/1 اما بعد از دو ساعت بدون اینکه تحرکی داشته باشم دوباره فشارم گرفتم که امده بود روی 8/8 روی 6/1 .لطفا راهنماییم کنید علت افت فشارخون مداوم من چیه ؟؟؟ و چرا سرگیجه ام خوب نمیشه ؟؟ چه دارویی مصرف کنم ؟

1 پـاسـخ

بازدید : 226 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران