۲۷
۸۰
آقــا

تنگی نفس وسرفه های شدید و خلط زیاد؟

سلام وقتتون بخیر
من 27سال دارم 4سال بود که سیگار رو ترک کرده بودم ‌قبلا خیلی زیاد سیگار میکشیدم(روزی یه پاکت و نصف یا یک پاکت،به مدت 5سال هرروز)
یک ماهی هست که شروع کرده بودم و قبلش علائم زیادی نداشتم ولی به تازگی سرفه های خیلی شدید و عمیق و خلط زیاد پیدا کردم و تنگی نفس دارم به همراه فشار روی قفسه سینه
پدر بنده هم سرطان ریه داشتن که البته ایشون اصلا سیگاری نبودند در طول زندگیشون ودر سن 51سالگی فوت کردند
میخواستم ببینم علت این مشکل بنده برای سیگار هست یا چیز دیگه؟؟
واینکه برای غربالگری سرطان ریه چون که پدر بنده هم بدون سابقه سیگاری بودن این بیماری رو داشتن میخواستم بدونم از کی باید غربالگری کنم؟؟

1 پـاسـخ

  • با سلام
    به احتمال زياد علائم گفته شده به سيگار مربوط مي‌شود.اگر والدين، برادران يا خواهران يا فرزندان فردي سرطان ريه داشته باشند، خطر ابتلا به سرطان ريه ممکن است بيشتر باشد.
    تنها آزمايش غربالگري توصيه شده براي سرطان ريه، توموگرافي کامپيوتري با دوز پايين (که سي‌تي اسکن با دوز پايين نيز ناميده مي‌شود) است. غربالگري فقط براي بزرگسالاني که هيچ علامتي ندارند اما در معرض خطر بالايي هستند توصيه مي‌شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 70 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران