زخم معده واثنی عشر؟

سلام من دوماه نیم قبل اومدم خدمتتون از سقز آندوسکوپی گرفتید وزخم معده واثنی عشر داشتم برام قرص metronidazol250. Amoxicilin500.که هر دوازده ساعت یک عدد meوهر دوعدد ام وهر صبح omeprazol20وهر دوازه ساعت یک عدد Bismuthولی تا الان درد معده بازم اذیتم میکنه عرض کردید خوب نشدی داروی جدید براتون تجویز میکنم گفتم لطف کنید تجویز کنید آندوسکوپی وقرص ها تجویز براتون ایمیل کردم ممنون از لطف ودرک شما نسبت به من که تواین موقعیت کرونا می تونم باهاتون مشورت کنم

1 پـاسـخ

  • سلام
    شما مي توانيد کپسول اس امپرازول شرکت عبيدي 40 ميلي تهيه کنيد و هر صبح يکي مصرف کنيد. شبها هم قرص کليدينيوم سي مصرف کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 171 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران