مصرف دوفامد باعث عدم پریودی میشه؟

سلام من حدود از حدود یکسال پیش از قبل پریودی سه الی چهار روز لکه بینی شدم ک به صورت تیره رنگ بود بعد پریود میشدم یک ماه پیش تست هورومونی دادم مشکلی نداشتم سِونو واژینال دادم که تشخیص این بود دو پولیپ به سایز چهار و پنج میلی دارم دکتر برام دومافد تجویز کرد که از چهارده پریودی تا 14 روز بعدش مصرف کنم به مدت سه ماه.من این ماه چهار روز قبل پریودی مجدد لک تیره داشتم دیروز روز اخر قرص بود و باید پریود میشدم من پریودم منظم هستش و 26 روزه هستش اما دیروز نشدم و خیلی نگرانم چون تا به حال اینجور نبود
سوالم اینه از اونجایی ک مشکل هورمونی ندارم این قرص باعث بهم خوردن هورمونا شده؟ایا دوفامد باعث تاخیر پریودی شده؟باید چیکار کنم؟

1 پـاسـخ

بازدید : 124 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران