۴۲
۱۲۰
آقــا

درمان شخصیت وسواسی ،ترس،اظطراب؟

جناب آقای دکترمیرمبینی سلام.بنده ساکن نکا هستم .برای درمان مشکلم که شخصیت وسواسی جبری هست می‌خوام به شما مراجعه کنم.ایا شخصیت وسواسی در من که 42 سالمه قابل درمان یا بهبودیست؟

1 پـاسـخ

  • سلام جناب زحمتکش همسو با دانش روان‌شناسي که در جهت فرموله کردن علمي بيماري‌هاي رواني تلاش مي‌کند هنر روان‌درماني نيز براي بهبود آنها مکاتب و فنون بسياري به خود ديده‌است. اکنون پاسخ من به پرسش شما بطور اعم يک بله، و بطور اخص بهترين روش براي کمک به شما، مراجعه به رفتار درمانگر يا شناخت درمانگر آزموده است. کامياب باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 56 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناسي (روانکاو) در تهران