۲۱
۵۵
خانــم

اختلال در خوردن ؟

سلام آقای دکتر دختر من 21 ساله است از حدود 2 سال پیش با یک رژیم سرخود و غیر علمی وزن 64 کیلو رو به 38 رساند بعد مشکلات قاعدگی و ..‌‌پیش اومد براش بعد لز نگرانی درست شد وزن به حالت 65 رسید
منتها ترس از چاقی پیدا کرد و نسبت نخوردن روغن و قندیجات و برنج و..‌‌
خلاصه طوری شده که مثلا نسبت به موز و کره بادام زمینی و ارده و نان تست ولع داره یهویی 500 گرم کره بادام و ارده رو میخوره بعد عذاب وجدان میگیره دو سه روز چیزی نمیخوره خودش کاها تو این دوروز حبس میکنه و....
دکتر ها میگن بولیمیا است یه دکتر میگه انورکیسا ولی در مجموع اختلال در خوردن داره
میگه ذهنم کلا به غذا فکر میکنه ..بد جور عصبی میشه تو اون احوال درس نمیتونه بخونه کلا درگیر شده
حدود یک سال داروی روانپزشک استفاده میکنه ولی از نظر خودش و ما تاثیر نداشته پزشکها میگن باید با روانشناس ارتباط بگیره ولی این کار رو نمیتونه بکنه میگه حوصله ندارم
آیا طب سوزنی کمک میکنه؟
درمان میشه؟

1 پـاسـخ

بازدید : 104 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سوزني در تهران