۲۰
آقــا

مشکل لکنت زبان برادرم که دانشجو هستن و ۲۰ سالشون است و از دوران اول دبستان به وجود آمده؟

با سلام خدمت جناب شفیعی
من برادرم 20 ساله دانشجو هستن و مشکل لکنت زبان دارن که طبق گفته خودش بر اساس یه سری ترس های دوران کودکی به وجود آمد و درحال حاضر مشکل اساسی در همه جا لکنت ندارن ولی وقتی در جمع های های غریبه قرار می گیرن و یا افراد نا آشنا حرف می زنن در بعضی کلمات و حروف رو چندین بار تکرار می کنن یا برای پنهان کردن لکنت از بعضی کلمات استفاده نمی کنه و بخاطر این موضوع از بعضی جمع ها خودداری می کنه ممنون میشم راهنمایی م کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 61 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گفتاردرماني در تهران