۱۸۰
۶۸
آقــا

مدتی است تکرر ادرار دارم!؟

با سلام و ادب ، در کمال احترام

مدتی است دچار تکرر ادرار شده‌ام ، با مراجعه به متخصص ارولوژی در شهرستان طبس ، احتمال ورم مثانه و پروستات داده شد و گفتن هیچ مشکلی وجود نداره و به دستور پزشک سه نوع قرص در طول مدت ده روز استفاده کردم و کمی بهبود یافتم ولی خوب نشدم؛

بعد از آن ، در هنگام ادرار دو مرتبه از بنده منی خارج شد، بصورت خودکار بدون هیچ تحریکی ؛
احساس سوزش در آلت دارم؛
احساس گرفتگی در موضع پروستات و مثانه دارم؛
متأسفانه عادت به نگه داشتن ادرار در خودم هم قبلاً داشتم؛
به علت شرایط کاری ، با همسرم رابطه کمی نیز دارم، فرصت نزدیکی کم هست؛در ماه شاید3تا 4بار نهایتاً

آزمایشات ادرار و خون و سونوگرافی شکم و لگن هم انجام شده و کاملاً بدون عیب بود

راهنمایی بفرمایید ؟

1 پـاسـخ

بازدید : 12 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح و متخصص اورولوژي ، کليه ، مجاري ادراري و ناباروري (انگلستان) در تهران