۶۲
۵۶
آقــا

روند درمان لوسمی مزمن مویی؟

سلام جناب دکتر ،خسته نباشید.
من شما رو دورادور وقتی خرم آباد بودین وپزشک مرحوم مادر همسرم بودین میشناسم.
5ماه پیش پدرم (62سالشونه) بخاطر یک درد شکمی به دکتر مراجعه کردن که بعد از سونو و آزمایش مشخص شد طحالشون بصورت مختصر ورم داره(140 میل بود)و پلاکتشون 90بود ،به تشخیص دکتر انکولوژ از مغز استخوانشون نمونه برداری شد و تشخیص لوسمی مویی داده شد، و آزمایش ژنتیکشون هم دو ژن خراب رو نشون داد،
بلافاصله با داروی کلادریبین 7جلسه شیمی درمان شدن، الان نزدیک 4ماه از شیمی درمانشون میگذره، طحال به اندازه ی طبیعی 125 میل برگشته اما ازمایشات ماهانشون بجز 1ماه اول بعد از دوره نقاهت شیمی درمان که پلاکت تا 125 و گلبول سفید 5.8 شد بعدش هر ماه افت پلاکت و گلبول سفید دارن ،الان بعد 4ماه پلاکت رو 60 و گلبول سفید 3.1 هست.هموگلوبین 13.2شده که بالا رفته نسبت به قبل.
دکترشون دیروز مجددا از مغز استخوانشون نمونه برداشته که هنوز جواب پاتولوژی نیومده.
این روند پایین اومدن پلاکت یعنی بیماری به شیمی درمان پاسخ نداده؟؟؟؟؟؟دلیلش چیه؟
دکترشون امیدوارانه و قاطعانه میگن راضی ان از روند درمان ... اما در کل بسیار سربسته و کلی گو باما صحبت میکنن.میشه راهنمایی بفرمایید منو؟

بازدید : 45 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص خون و سرطان بالغين (انکولوژي) در تهران