دومپریدون یا موتیدون؟

سلام و سپاس آقای دکتر!
چند روز پیش عکس آندوسکپی رو براتون فرستادم فرمودین که تو گذارش، زخم اثنی عشر و کمی ریفلاکس نوشته.
داروهایی که دکتر نوشتن؛ 4عدد آمپول آفاپرازول که هر 2 آمپول جداگانه داخل سرم 500سی سی تزریق و استفاده شد، شربت رکولیک بعد صبحانه و بعد شام یک قاشق، دو آمپول مسکن عضلانی طی دو روز، قرص فاموتیدین 20 شبی یک عدد، قرص دمپریدون 10سه بار در روز قبل از غذا(من 20 دقیقه قبل میخورم)
جناب دکتر! از شروع مصرف این داروها سوزش معدم بیشتر شده بخصوص در پایین مری، و شب این سوزش بیدارم میکنه. میخواستم بدونم احتمال داره داروخانه به جای قرص موتیدون، دومپریدون داده باشه؟(با توجه به اینکه من از اول بیماری تا حالا حال تهوع نداشتم و تنها دارو ایه که با شکم خالی میخورم)
سپاسگزار محبتتون هستم.

1 پـاسـخ

بازدید : 25 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران