۳۲
۵۷
خانــم

هر لحظه فکر آسیب زدن به خودمم؟

حدود یک ماه هست که استرس و اضطراب شدیدی دارم..با تند شدن ضربان قلبم...مبلی به غذا خوردن ندارم..از وزن 77 کیلو به وزن 57 کیلو رسیدم..شب ها خواب ندارم...وقتی بیدارم همش فکر خودکشی به ذهنم میرسه...تو این چند روزه اخیر بنزین ریختم نذاشتن....رفتم از جایی خودمو پرت کنم جلومو گرفتن.....نگرانی و اضطرابم احساسی و عاطفی هست....پارتنرم چند قرص که اضطرابتو خوب میکنه بهم داد..آسنترای 50 و آلپرازولام 1...دقیقا از روزی که اینارو میخورم...حالم پریشانتر شده....واقعا نمیدونم چیکار کنم....خانواده ی خیلی خوبی دارم و دارن اذیت میشن منو بیشتر ناراحت میکنه و مصممتر به مردن....

1 پـاسـخ

  • با سلام
    با توجه به وجود افکار خودکشي و اقدام به انجام آنها نياز به مراجعه فوري به روانپزشک مي باشد و درمان نيز توسط متخصص بايد انجام گيرد و نه توسط آشنايان،
    با توجه به مواردي که ذکر کرديد افسردگي و اضطراب داريد که با درمان ، به ميزان زيادي بهبود خواهيد يافت

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 176 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران