۲۷
۴۵
خانــم

کیست کلیه؟

سلام،من دوسال پیش سونو دادم بطور اتفاقی کیست در پل فوقانی کلیه ی سمت چپم بود به ابعاد 4*5 بعد سه ماه باز سونو دادم ابعاد همون بود گفتن نیازی به سی تی نیست و الان بعد دوسال سونو دادم کیست ساده گزارش کردندو ابعادش شده 7*8 و کلیه چپم هم از حد نرمال یکم سایزش کمتر شده قبلا نرمال بود ابعاد کلیه هام،اینکه من هیچ علائمی ندارم اما از دیروز فوق العاده استرس گرفتم میخواستم ببینم باید جراحی بشم؟

بازدید : 51 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژيست) در تهران