٣٢
١٠٥
آقــا

احساس فشار بالای سینه.گرفتگی گلو؟

با سلام وقت بخیر خدمت شما.بنده مدت 5روز هست كه احساس فشار و سنگینی قسمت بالای سینه دارم.انتهای حلق احساس خارش و خیلی كم خلط دارم.بدون هیچ علامتی از سرفه ،تب.درد بدن و مهم اینكه این علایم در طول روز یكی دو بار ظاهر میشه و رفع میشه.ممنون میشم راهنمایی كنید.

1 پـاسـخ

  • سلام
    علايم سرما خوردگي معمولي نگران نباشيد فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد. استرس و اظطراب را از خودتان دور کنيد. مصرف دارو ديگر لازم نيست. نکات بهداشتي رو رعايت کنيد و 48 ساعت ديگر وضعيت خودتان را به من گزارش دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 327 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران