۳۰
۴۴
خانــم

شکستگی مچ پا؟

سلام، وقت بخیر.چه روش درمانی برای کج جوش خوردگی استخوان نازک نی مچ پا هست راهنمایی میکنید؟ ممنون

1 پـاسـخ

  • با سلام و وقت به خير استخوان نازک بسته به محلي که دچار کج جوش خوردن شده است و اينکه آيا تاثير روي بيومکانيک و ساختار و عملکرد مچ پا گذاشته است ممکن است از عدم نياز به درمان تا اقدام جراحي نياز داشته باشد. در مجموع هر چه شکستگي به خود مچ پا نزديکتر باشد و در ده سانتي متري نزديک مچ پا باشد اگر کج يا کوتاه يا با چرخش جوش خورده باشد نياز به جراحي اصلاحي دارد. جراحي ميتواند به صورت با برش کوچک و به صورت کمتر تهاجمي يا به صورت جراحي باز بسته به مورد و تکنيک جراح مختلف باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 70 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراحي پا و مچ پا در تهران