۲۵
۴۸
خانــم

سرطان خونcml؟

سلام خسته نباشیدمن چهل روزه فهمیدم گرفتارسرطان شدم ومدت ده روزدربیمارستان سیدشهدابستری شدم وازروزی ک مرخص شدم روزی چهارعددایماتینیب استفاده میکنم.من وقتی عصبی بشم یااسترس داشته باشم استفراغ شدید واستخوان دردغیرقابل تحمل وافت فشار دارم وازطرفی هم به شدت ناامیدوگوشه گیرشدم...ایابیماری من کشنده است لطف کنین جوابموبدین من یه بچه کوچیک دارم دوسالشه نگران اینم بعدمن چی میشه

بازدید : 278 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص انکولوژي زنان سرطان خون و سرطان انکولوژي پرتو در اهواز