۸سال و۷ماه
۳۰
آقــا

بلوغ زودرس؟

با سلام وعرض ادب خدمت شما .خانم دکتر من دختری 8سال وهفت ماهه دارم .با وزن 30 کیلو وقد127.وقد استخوانی حدود 9سال(کمی بیشتر از سن تقویمی).حدود یکسال هست که عرقش بو دار شده وحدود 3ماهه سینه هاش جوانه زده.با مراجعه به پزشک فوق تخصص غدد وبررسی متوجه شدم بلوغش شروع شده.به پزشکان زیادی مراجعه کردم که تظرات مختلفی مبنی بر مصرف امپول دیفرلین دارند.لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید ایا باید الان امپول رو تزریق کنم ؟یا طبق تظر(یکی دو پزشک)فعلا صبر کنم ودوباره یکی دو ماه دیگه بررسی شود؟ایا با به تاخیر انداختن دارو دیر نمیشود؟ممنون میشم بنده رو از بلاتکلیفی ونگرانی در بیاورید.سلامت وپایدار باشید.

1 پـاسـخ

  • سلام
    قد دختر شما متناسب سن 8سال و 7 ماه نيست و بعبارتي کم هست و از طرفي سن استخواني فقط کمي جلو هست .
    اما با توجه به سونوگرافي و سن استخواني ،ميشه صبر کرد اگرو اگر در معاينه هم شروع بلوغ مشکوک باشه.
    آزمايشات هورموني بلوغ رو ذکر نکرديد،اگر انجام نشده،بايد انجام بشه.
    سونو فرزند شما بلوغ رو نشون نميده ،معاينه رو که من نميدونم و شما هم معاينه ي پزشک رو ذکر نکرديد،آزمايش هورموني رو هم ذکر نکرديد پس قضاوت نهايي واقعا براي من سخته.
    اميدوارم اين توضيحات کمکي بهتون بکنه .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 125 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران