راجب ختنه پسرم سوال داشتم ؟

پسرمو بیستو دو روزه ختنه کردم بنظر خودم پوستشو زیاد بریده بعد ختنه بلافاصله ورم کرد ورمش که خوابید یه مقدار از همون ورم چسبیده به کلاهکش و جدا نمیشه میترسم دوباره ببرم پیش همون دکتر بنظرتون بزارم همینجوری بمونه بزرگ بشه مشکل پیش میاد براش یا میشه ترمیمش کرد خیلی میترسم مشکلی براش پیش نیاد چیکار کنم توروخدا جوابمو بدین دکتر 🙏🏻

1 پـاسـخ

بازدید : 12 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي درون بين کليه، مجاري ادراري و تناسلي (اندويورولوژي و يورولاپاراسکوپي) در تهران