۲۷
۶۱
خانــم

مصرف قرص ضد بارداری وارتباط ان با تزریق واکسن کرونا؟

سلام وقتتون بخیر..
من از دوم راهنمایی متوجه شدم که تنبلی تخمدان و کیست تخمدان دارم + فیبروکیستیک پستان و الان نزدیک یکسال هست که قرص ضدبارداری و کپسول سنسولین استفاده میکنم، و برای کیست سینه قرص گل مغربی و ریسرچ پریدوکسال، میخواستم ببینم که:
1. این کیست ها هم تخمدان و هم سینه، قابلیت سرطانی شدن رو دارند یا نه؟
2. مصرف این قرص ها مضر هست یا نه و میتونن باعث سرطان سینه و تخمدان شوند؟
3.این کیست ها به طور کامل از بین میروند و درمان میشوند؟
4.کدوم واکسن رو شما پیشنهاد میکنید تزریق کنم با توجه به بیماری ها و قرص های مصرفی؟ و اینکه مولتی ویتامین و مکمل تغذیه ایی بعد از واکسن استفاده کنم یا نه؟

بازدید : 64 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران