دوره درمان بوسپیرون و ترک آن؟

سلام ... ممنون میشم اگه بهم کمک کنید🙏
من17 سالمه و ضریب هوشی و حافظه بالایی دارم اما گاهیتو(روز) حالت مستی... یاددارم از بچگی که نوزاد بودم استرس و اظطراب باهام بوده... جدیدا تو دوره نوجونی دچار خود ارضایی و اختلالات روانی شبیه اسکیزوفرنی ، افسردگی و سرگیجه... شدم همینطور اعصابم بهم ریخت... ولی چون درونگرام بروز نمیدادم ولی از درون تو آشوب بودم! همین موضوع در طول زمان بر درس و ... تاثیر گذاشت اختلالات خواب و پانیک منو تو این مدت خیلی آزار داد ولی دکتر داروی بوسپیرون، فلوکستین ، تری فلوئوپرازین و پروپرانولول تجویز کرد...
الان حالات روحیم بهتر شده و تو روز خواب آلودگی کمتری دارم و اعصابم بهتر شده... چون ساعت بیولوژیکی بدم مشکل داره نیمه شب قدرت تفکرم بیشتر و پر انرژی تر میشم ... اما الان تصمیم گرفتم با این اختلال کنار بیام و تو شب درس بخونم و کلاس رو به زور تحمل کنم و چون بوسپیرون خواب آوره میخوام ترکش کنم تا تو حالت عادیم باشم... الان دوماهه اینا رو مصرف میکنم ...
👈«میخواستم بدونم دوره درمان بوسپیرون چقد هست و با ترکش آیا سرگیجم دو باره بر نمیگرده؟» لطفا راهنماییم کنید🙏🙏🙏

2 پـاسـخ

بازدید : 50 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران