روز ادراری یا ادرار به خاطر خنده؟

با سلام پسر من 9 ساله است و او وقتی که میخندد نمیتواند ادرارش را نگه دارد وقتی که او 5 ساله بود به دو نفر دکتر مراجعه کردیم و هردوی انها علت را کوچک بودن مثانه اش اعلام کردند ولی پسرم هر چه بزرگتر میشود مشکلش بیشتر میشود و حتی به اعتماد به نفسش هم اسیب میزند لطفا مرا راهنمایی بفرمایید و اگر نیاز به مراجعه است هم بفرمایید خدمت برسیم.قبلا از رهنمودهایتان کمال تشکر را دارم.

1 پـاسـخ

بازدید : 53 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي درون بين کليه، مجاري ادراري و تناسلي (اندويورولوژي) در تهران