جراحی دندان عقل؟

سلا م خسته نباشید
به دندانپزشک مراجعه کردم و دندانپزشک گفت یکی از 4دندان عقل جراحی میخواد.
میخواستم ببینم اگه جراحی نکنم مشکلی پیش میاد؟؟

5 پـاسـخ

  • دندان عقلي که با اين شرايط در فک. باقي بماند مي تواند باعث آسيب به نظم دندان‌هاي ديگر، پوسيده شدن آنها و يا ايجاد کيست و ضايعات ديگر در فک بشود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با عرض سلام، موارد و تفاوت هاي اناتوميکي زيادي وجود داره که تصميم گيري در خصوص نگه داري يا خارج کردن دندان عقل را تحت تاثير قرار ميدهد، در هر صورت زماني که ما نهفتگي داريم اولويت اول در بيشتر اوقات بر خارج کردن و پيش گيري از مشکلات احتمالي بعدي است.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • به طور کلي به تمام افرادي که فکي با اندازه طبيعي دارند توصيه ميشود که دندان هاي عقل را بکشند چون در صورت رشد با گرفتن فضا درون فک به ساير دندان ها فشار آورده و موجب به هم ريخته شدن نظم دندان ها ميشود ، اگر فک بزرگي داشته باشيد به طوري که فک پذيراي دندان هاي عقل باشد توصيه براي کشيدن نخواهد بود ، همچنين جراحي دندان عقل زماني انجام ميشود که دندان نهفته و يا نيمه نهفته باشد که با بي حسي انجام خواهد شد و جاي نگراني ندارد،
    اما با توجه به توصيه پزشکتان در نهايت بهتر است که بکشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • اگر پوسيدگي داشته باشد ، مجبور ميشويد درآينده با عفونت و پوسيدگي دندانها را جراحي و خارج کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام اگر دندان عقل شما به دندان مجاور آسيب داره ميرسونه و نگهداريش ضررش بيشتر از حفظش هست حتما بايد براي کشيدن اقدام کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 415 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران