آبان ۹ ساله می شود
۴۰
آقــا

اوتیسم خفیف؟

من پسرم 9سالش ، 35 جلسه پسرم لورتا بردم .از نظر درک شناختی بهتر شده ولی از نظر رفتاری ، احساساتش،حتی حسهااش .بویایی، مزه ها... وارتباطات خوب نیست
دکترش متخصص علوم اعصاب . گفت مدرسه بره بعدش 25 جلسه دیگه بیارش .
درصورتیکه من 40 جلسه نروفیدبک برده بودم خیلی پسر حرف گوش کونی شده بود ، کارهاش خوب انجام می داد. بالگو خوب بازی می کرد ولی الان نه.

1 پـاسـخ

  • با سلام و ادب درمان لورتانوروفيدبک، پيچيدگي‌هاي زيادي دارد، برخلاف آنچه که تصور ميشود، تجربه باليني کافي همراه با تخصص الزامي است، با توجه به اينکه در اين روش امکان دسترسي و مداخله در نواحي عميقي مغز هست و دقيقا نواحي عمقي‌تر به ميزان بيشتري در اتيسم درگير هستند، به نظر بايد اثربخشي بيشتري را مشاهده ميکردين. دليل عدم اثربخشي را در موارد ذکر شده جستجو کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 71 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص نوروسايکولوژي، عضوهيئت‌علمي در تهران