گریه مداوم چند ساعته در شب؟

با سلام خدمت دکتر گرانقدر
جناب دکتر پسر من 31 روزه است .معمولا روزها آرومه و گریه خیلی کمتری دارد.ولی شب ها (هر شب) حدود 5 ساعت گریه میکنه و اصلا خواب نداره از یازده دوازده شب تا پن شش صب. چنتا هم دکتر بردیم و هرکدوم شربت ضد دلدرد دادن بهش. ولی اصلا فایده ندارن. بنظرتون چکار کنیم ؟؟
گریه هاش خیلی شدیده

1 پـاسـخ

  • سلام
    اگه شير خوب مي خورد و وزن خوب گرفته به احتمال زياد کوليک دارد معمولا با داروهاي معمول خوب نمي شود ولي موقع بي قراري بغل کنيد نوازش کنيد و با صدا و حرکت دادن آرام خواهد شد و مي تواند تا سه ماهگي ادامه داشته باشد

    اگه آرام نشد بايد بايد از نظر سنگهاي ادراري و... بررسي شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 204 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران