۷۵روزه
۱۶۵۰
خانــم

زخم محل ایلئوستومی؟

سلام،دخترم درتاریخ11/2توسط شما در بیمارستان اکبر عمل شده و فعلا دربیمارستان قائم اعزام شده جهت mri مغز الان زخم محل عمل قرمز شده وبه من گفتن با پماد زینک وگاز پانسمان کنم هربار پس از پانسمان بچه خیلی بی قراری میکنه وزخمش قرمز تر شده مشورت جراحی انجام دادن وتوصیه به پانسمان زخم با زینک ومراجعه بهدرمانگاه جراحی پس از ترخیص شده باتوجه به معلوم نبودن ترخیص بعلت پنومونی دوباره شما چه توصیه پزشکی میکنید ممنون از راهنمایی شما

1 پـاسـخ

  • سلام پماد سوختگي ماستلا از سيسموني فروشي ها مثل ابريشم تو ارميتاژ مي فروشند . خوبه براي محل سوختگي . يا به آقاي عطارباشي تماس بگيريد شماره آقاي عطارباشي 09151307486 کارشناس زخم کارشون خوبه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 27 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کودکان در تهران