۴
۱۵
خانــم

گفتار درمانی؟

پسر 4ساله ای دارم که هنوز نمیتواند درست صحبت کند وبسیار خجالتی است  شوهرم هم اعتقادی به گفتار درمانگر ندارد لطفا راهنمایی کنید که چگونه برای باز شدن زبانش وازبین رفتن خجالتش کمکش کنم .ممنون

15 پـاسـخ

  • با سلام . بايد يک متخصص مغز و اعصاب يا روانپزشک و يا گفتار درمانگر بچه شما رو ارزيابي کنه اگر نياز به خدمات گفتار درماني باشه ايشون بهتون ميگن. بهرحال بايستي ديد تعصبي همسرتون رو از بين ببريد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام
    وقتتون بخير
    اينکه کودک شما هنوز صحبت نميکند و خجالتي هست ممکنه اختلال يکپارچگي حسي داشته باشد که هر چه سريعتر بايد برطرف شود. که براي قطعيت اين موضوع حتما بايد توسط کاردرمان يا گفتاردرمان متخصص در حيطه ي SI ارزيابي شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام
    وقتتون بخير
    اينکه کودک شما هنوز صحبت نميکند و خجالتي هست ممکنه اختلال يکپارچگي حسي داشته باشد که هر چه سريعتر بايد برطرف شود. که براي قطعيت اين موضوع حتما بايد توسط کاردرمان يا گفتاردرمان متخصص در حيطه ي SI ارزيابي شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • درود
    ابتدا بايد همسرتان را براي يك جلسه ارزيابي گفتاردرماني متقاعد كنيد.
    در غير اينصورت تنها كسي ك بيشترين آسيب را ميبيند كودك شما است.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    شروع درمان با تشخيص روانپزشک کودکان و نوجوانان ميباشد.
    خجالتي يک تشخيص نمي باشد، توجيه والدين از اقدامات اوليه است که توسط روانپزشک انجام ميگردد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    بايد ديد که تعريف شما از درست صحبت کردن چيه؟
    دليل حرف نزدن و اعتماد به نفس پايين چيه؟
    بايد حضوري ارزيابي بشن

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    لطفا زمان را از دست ندهيد و به گفتاردرماني مراجعه کنيد.لطفا با همسرخود صحبت کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • با سلام
    با توجه به سن کودک تون بهتره سريعتر توسط گفتاردرمان ارزيابي بشن و علت اصلي عدم تکلم کودک تشخيص داده بشه و مداخلات لازم انجام بشه و براي خجالتي بودن نياز به مشاوره رفتاردرمان دارين و با اعمال تکنيک هاي مربوطه به بهبود روابط کودک تون کمک ميکنين

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 218 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کار درماني (ارگوتراپيست) در تهران