۱۸
۷۵
آقــا

شرایط بیماری؟

سلام
پشت ساق پای راستم درد شدیدی داره طوری که وقتی فشار میاد روش دردش بدتر میشه و احساس بی حسی میکنم تو پام و خوب نمیتونم راه برم همچنین وقتی پامو بالا میگیرم اینقد درد شدید میشه خودبه خود پام میاد پایین لطفا کمک بفرمایید.ممنون

2 پـاسـخ

  • با سلام درد پشت ساق دلايل زيادي داره هم ميتونه از کمر با شه هم از کف پا. ولي بنظر مياد با توجه به مطالبي که شما گفتيد عضلات و ميوفاشيال پشت ساق شما درگير شده باشه که معمولا به خاطر فشار زياد ورزش سنگين کوهنوردي يا رژيم غذايي پر نمک ايجاد ميشه. دو هفته حرکات کششي پشت ساق و گرمادرماني بيست دقيقه اي انجام بديد اگر بهتر نشد به پزشک يا فيزيوتراپيست مراجعه نماييد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 50 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فيزيوتراپي در تهران