۱۰ ماه
کیلو گرم۱۰
خانــم

عدم خوردن شیر مادر؟

دختر من الان 10 ماهشه الان حدو 6 روزه که شیر مادرش رو از طریق سینه نمیگیره ولی پس از دوشیدن شیر با قاشق میخوره.همه غذاهای کمکی رو هم میخوره.به پزشک عمومی نشون دادم گفت که گلوش یه کم متورمه و شربت آموکسی سیلین داد ولی هنوز شیر مادر نمیخورد.

1 پـاسـخ

  • سلام متاسفانه سوال شما رو با تاخير ديدم اگه هنوز مشکل ادامه داره بهتره معاينه بشه برفک دهان يا التهاب ته حلق يا عفونت و درد گوش ميتونه باعث اين موضوع بشه
    گاهي هم تغيير طعم شير به دنبال مصرف بعضي داروها يا غغذا ها توسط مادر باعث ميشه بچه تا چند روز شير رو خوب نخوره
    مخصوصا آنتي بيوتيک ها و غذاهايي که سير يا پياز يا ادويه ي زياد دارن

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 190 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران