۲۹
۶۵
آقــا

مشگل تنفس و قلب؟

باعرض سلام مدتیه نفسم کمی تنگ میشه قلبم هم هنگام استفاده با گوشی یا بعضی وقتها تیر میکشه کمی درد میکنه بنده 30 سالم هست سیگار میکشم مدت 15 سال هر کاری میکنم نمیتونم ترک کنم از طرفی 9 ساله خودم را بیخود به دام اعتیاد متادون انداختم که هردو ترکش برام امکان پذیر نیست همیشه هم از دمنوش های گیاهی استفاده میکنم از ماسک استفاده میکنم برای دوری از کرونا ولی میخوام بدانم دکتر مهربان چه چیزی مصرف کنم قلبم تقویت بشه و ریه من پاک بشه در ضمن ورزش هم میکنم

1 پـاسـخ

  • با سلام
    ببخشيد که خيلي سريع به موضوع اصلي مي‌پردازم واقعيتش را بخواهي بشنوي هرگونه درماني موقتي خواهد بود. تا شما سيگار و اعتياد را ترک نکنيد علائم شما به مرور زمان بدتر هم خواهد شد. براي ترک سيگار و متادون حتما از روانشناس هم کمک بگيريد. به هر صورت مراجعه شما به متخصص ريه يا قلب براي بررسي و انجام تستهاي لازم در مورد اقدامات لازم ضروري است.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 84 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران