اضطراب ، تپش قلب ، سست شدن بدن ، احساس خفگی در گلو و....؟

سلام وقت بخیر من آقا و 33 ساله هستم
.
من به خاطر نگهداری مادربزرگ خدا بیامرزم که به مدت یک ماه مرتب به حالت بحرانی میرفت و مرتب احیاش میکردم دچار اختلال اضطراب شدم

،
در حال حاضر دارم آموزش آرایشگری میبینم

اما ا لان بدون هیچ دلیلی استرس میکنم و دچار اضطراب و بیقراری میشم

.
علایم اضطرابم شامل 👈🏻 سست شدن بدن ، احساس خفگی در گلو ، افزایش اسید معده ، افزایش ضربان قلب ، و عدم توانایی در تمرکز هست و کلا مختل میشم و یا هنگام کوتاه کردن مو مشتری اگه استرس بگیرم دستام دچار لرزش میشه

.
من سیگار زیاد میکشم ولی فقط سیگار هست و هیچ چیز دیگه ای تا حالا مصرف نکردم
،

و اینکه از قدیم هر موقع شب دیر میخوابیدم یا زیاد سیگار میکشیدم روز بعدش سردرد میشدم
،
قدیما بعد سر درد قهوه میخوردم و سرم خوب میشد اما دیروز وقتی به خاطر سردردم قهوه خوردم دچار بیقراری و اضطراب خیلی شدید و مختل کننده شدم و متوجه شدم که دیگه نباید قهوه بخورم

،
یک بار خودم قرص کلدیوم سی گرفتم و هر هشت ساعت خوردم که موثر بود ولی در طول روز که باید آموزش ببینم دچار خواب آلودگی میشدم و واسه همین مصرفش را قطع کردم

.
گفتم شاید مکمل های ویتامینی کمکم کنه ولی قرص wellman گرفتم اما هیچ تاثیر خاصی ازش ندیدم
،

در صورت امکان راهنماییم کنید که بهترین و موثرترین دارو که اضطراب را برطرف می کنه ولی منجر به خواب آلودگی در طول روز نشود چی هست؟

قیمت و هزینه دارو واسم مهم نیست ففط میخوام نجات پیدا کنم از این وضعیت

تو محل ما هر دارویی که باشه چون کارمند داروخانه هم محله ای هست بدون نسخه بهم میده ولی کلا نمیدانم چی بگیرم

3 پـاسـخ

بازدید : 52 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در کاشان