۳۳
۸۰
خانــم

آیا طب سوزنی به بازگشت حس بویایی و چشایی بعد از بیماری کرونا کمک میکند؟

با سلام خدمت شما
بنده 7 ماه پیش به کرونا مبتلا شدم و حس بویایی و چشایی رو از دست دادم.بعد یک مدت مقداری از حواس برگشت ولی مثل اول نیست یعنی هرچیزی برای من بوی بد و غیر قابل تحمل داره.به دکتر که مراجعه کردم فرمودند چون تا الان بهبودی حاصل نشده دیگه هم اتفاقی نخواهد افتاد و تا آخر عمر همینطور هستم .سوال من اینکه با این شرح و باتوجه به اینکه با داشتن این مشکل بنده غذا هم نمیخورم طب سوزنی میتونه به من در بازگشت این حواس کمک کنه یا نه؟

1 پـاسـخ

بازدید : 95 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سوزني در تهران