بهاره هندیجانی کارشناس تغذيه و رژيم درماني و ارشد بهداشت مواد غذايي
سلام وقت بخير. بله حتما اما گوشت قرمز رو براي جايگزيني انتخاب نکنيد گوشت بوقلمون بلدرچين کبک و ساير ماکيان ميتونه جايگزين خوبي باشه و البته دو بار در هفته. ماهي و گوشت قرمز جايگزين مرغ نميشه. ماهي 2 بار در هفته و گوشت قرمز هم 1 يا 2 بار در هفته مصرف کنيد. موفق باشيد
فرزانه باقرزاده کارشناس ارشد تغذيه و تناسب اندام تنديس
سلام
بله
وحید خانی کارشناس درمانگر چاقي و لاغري
سلام
گوشت قرمز فقط 2 تا 3 بار در هفته ولي ماهي را ميتوانيد بيشتر مصرف کنيد
ماریا فروتن راد کارشناس تغذيه و رژيم درماني
سلام دوست عزيز
ازنظر تامين پروتيين با کيفيت،مرغ-ماهي-گوشت گوساله و گاو تفاوتي ندارند ميتوانيد جايگزين کنيد
اما مرغ و ماکيان و ماهي ازگوشتهاي سفيد هستند .اگر به دليل برخي بيماريها بايد محدوديت گوشت قرمز داشته باشيد، ميتوانيد بجاي مرغ از ماهي و بوقلمون استفاده کنيد.براي اطمينان از جايگزيني درست منابع غذايي بطوراختصاصي از يک مشاورتغذيه براي تنظيمرژيم مناسب کمک بگيريد.
نرگس حاجی محمدباقر کارشناس تغذيه و رژيم درماني
سلام.
از بقيه گوشت ها مثل بوقلمون، بلدرچين،شتر مرغ هم ميتوانيد استفاده کنيد.