۱۴
۴۵
خانــم

دختری ۱۴ ساله دارم در حدود دو سال است موهای سرش را می کند یکبار هم بردیم پیش یه دکتر روانپزشک دارند داد در حدود دو هفته مصرف کرد ولی این عادت ترک نشده است و همچنان ادامه می دهد. میخواستم راهنمایی کنید چکار کنیم تا رفع کند موهای جلو سرش خیلی تنگ شده است؟؟

در حدود دو سال هست که موهای سرش را می کند. بیشتر اوقات هم در دستشویی این کار را انجام می دهد. یکبار بردم دکتر دو هفته دارو مصرف کرد ولی ترک نکرد. مادرش اعتقادی به مراجعه به پزشک روان و اعصاب ندارد و معتقد هست باید خودش علی داشته باشد و نکند. متاسفانه این اختلاف نظر بین من و مادرش باعث شده تا به پزشک مراجعه نکنیم‌. آقای دکتر لطفا راهنمایی نمایید. ممنون از لطفتان

بازدید : 98 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران