پوست خشک ودارای لک؟

سلام اقای دکتر خسته نباشید.من پوستی خشک دارم وهرزمان ک جوش میزنم جای جوش روی صورتم میمونه.ولک میشه.وزمانیک ارایش میکنم کرم روی پوستم پوست پوست میشه وظاهربدی داره. ایا باید به پزشک مراجعه کنم برای پوستم یاخیر ممنون ازشما؟

4 پـاسـخ

  • سلام
    با اين اوصاف نياز به هيدرودرمي پوست و مصرف برخي ويتامين هاي گروه بي و سي طبق نظر پزشک معالج را داريد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • سلام
    بله حتما و هر چه زودتر.
    لکها به مرور به عمق بيشتر پوست نفوذ ميکنند و از دسترس داروها دور ميشوند ولي با درمان به موقع ميتوانيد از شدت لک کم کنيد.
    ضد آفتاب را فراموش نکنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • سلام.جوش هاي صورت را به هيچ عنوان دستکاري نکنيد.اين کار احتمال ايجاد جاي جوش را بالا ميبرد.براي اينکه کرم هاي آرايشي روي پوست بهتر قرار بگيرند راههاي درماني زيادي وجود داره.بهتره به يک متخصص پوست مراجعه بفرمائيد تا کامل معاينه بشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 509 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران