۵۹
۴۶
خانــم

جراحی بیمار پارکینسونی؟

آقای دکتر جلیلی خشنود به خاطر محدودیت های کرونایی و شرایط مادرم و اینکه ساکن تبریز هستیم خواستیم بدونیم آیا مادرم شرایط اولیه و امکان جراحی dbs را دارند با توجه به نوع پارکینسون و شرایط سنی و .... حضوری مراجعه کنیم.
اگر بتونیم از طریق ارتباط مجازی هر آنچه مدارک برای تشخیص جنابعالی نیاز هست براتون ارسال کنیم تا در صورت صلاحدید شما بعدا مراجعه حضوری داشته باشیم.
ممنون میشم راهنمایی کنید چون من از طریق بیمارستان نیز نتونستم ارتباط بگیرم با شما.

بازدید : 59 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران