۳۸
۴۷
آقــا

کاندید جراحی فک؟

سلام و احترام
اینجانب بیمار ارتودنسی دکتر سیامک همت پور هستم.
در حال حاضر باید برای جراحی اقدام کنم
که از طریق مراجعین دکتر همت پور کارهای جراحی شما را دیدم.
با توجه به عکس های ارسالی خودم می خواهم بدونم 1.چقدر درصد تغییر می کنم
2. خط لبخند من بهتر می شود
3.آیا هر دو فک احتیاج به جراحی دارند یا فقط فک پایین
4. امکان زاویه سازی فک برای اینجانب وجود دارد
5. با توجه به اینکه قبلا جراحی بینی انجام داده ام و در جراحی قبل از دکتر خواستم که مشخص نباشه که جراحی کرده ام اما در حال حاضر تمایل دارم بینی من کوچک تر شود و عیب های آن اصلاح شود آیا امکان هم زمان جراحی بینی هم برای اینجانب وجود دارد.
با تشکر

1 پـاسـخ

  • سلام
    با توجه به سابقه جراحي بيني و ميزان اختلاف دو فک ترجيح به جراحي فقط در فک پايين هست البته به شرط اينکه فک بالا از نظر خط مياني صورت متقارن باشد
    انجام جراحي فک پايين در زيباتر شدن شما قطعا تاثير گذار خواهد بود و شما خوشحالتر  خواهيد بود
    اگر به هر دليلي نياز به جراحي فک بالا باشد تاثير منفي در فرم بيني خواهد داشت که در اينصورت بعد از 6 ماه از جراحي فک نسبت به اصلاح بيني بايد اقدام کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 350 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي دهان وفک و صورت در تهران