۴۴
۷۶
خانــم

التهاب سینه چپ و حالت آبسه و چرکی شدن؟

سلام وقتتون بخیر
حدود سال 95 زیر هاله ی سینم ابسه کرده بود دکتر که رفتم با سرنگ واسم خالی کرد و گفت که عفونته چون سونوگرافی و ماموگرافی مشکلی نداشت ولی گفت هر سال چک کن بعد از 4 5 ماه احساس کردم یه توده در امتداد نوک سینه ام ب اندازه ی مغز خودکار بود که رشد میکرد بازم با سونو و مامو گرافی گفتن که مشکل خاصی نیست
امسال حدود 4 ماه پیش یه توده تقریبا به بزرگی گردو داخل سینم بود چون همیشه لباسای زیرم کوچیک تر از سایز خودم میپوشیدم گفتم شاید به این خاطر باشه به همین دلیل مدتی لباس زیر نپوشیدم بعدشم مشکلی نداشتم ولی بعد از حدود یک ماه دوباره توده ظاهر شد که حتی بیوپسی هم انجام دادم بعدش داروهای خشک کننده و ویتامینی که دکتر واسم نوشت رو استفاده کردم توده کوچیک شد ولی از بین نرفت با نظر پزشک ام ار ای هم گرفتم . الان سه ماهه که همراه با پریود شدنم توده بزرگ وخیلی دردناک و قرمز میشه که بعد از دوران پریود بازم هم بهتر میشه که این ماه هم قرمزیش بیشتر بوده، ضمنا قبلا دومرتبه پیش خودتون هم آمدم

1 پـاسـخ

بازدید : 552 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي پستان در تهران