۱۴
۵۰
خانــم

بین دندان هام فاصله بود بعد از ارتودنسی تایه مدت خوب شد ولی بازم به حالت اول باز گشته؟

سلام به همه ی پزشکان وطنم
من الان 5 سال هست که دندان هام ارتودنسی کردم الان یک سالی هست اون نگیناشو از روی دندان هام برداشتن و داخل دهانم پشت دندان هام سیم گذاشتن تاقبل اینکه نگینارو بردارن خوب بود اما از وقتی که برشداشتن و سیم گذاشتن ،دندان هامبه حالت اول برگشتن من سال 1394 7میلیون دادم برای ارتودنسی دندانم ولی باز به حالت قبل برگشته دکترمم خانم قهرمانی بود آدرسش هم شیراز معالی آباد ساختمان اهورا هست .
خودشون گفتن بهمون زنگ میزنن اما الان یک سال هست که میگذره و زنگ نزدن لطفا بگین چیکار کنم؟؟

3 پـاسـخ

بازدید : 178 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتودنسي در تهران