۷۸
۵۱
آقــا

تغییردرمصرف قرص پارکوهیل۱۰۰/25 به دلیل لرزش شدیدامکان پذیره?؟

سلام با عرض سپاس و احترام.پس از مصرف قرص پارکوهیل 100/25که دو روزه در حال مصرف هستن عوارض لرزش بسیار شدید,سستی و رخوت ,خواب آلودگی و عدم توانایی زیاد در حرکت اتفاق افتاده.قرص طبق تجویز یک عدد صبح و یک عدد شب مصرف میشود. ادامه مصرف قرص با توجه به این شرایط براشون بسیار دشواره و با توجه به نظر و تشخیص شما اگر امکانش هست چون خیلی اذیت هستن اصرار به کم شدن یا عدم مصرفش دارن.راهنمایی بفرمایین بسیار سپاسگزار میشم.

بازدید : 44 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران