۳۵
۷۵
خانــم

دردهای مداوم و بدون قطع در فک و انتقال به سر؟

با سلام و عرض ادب
متأسفانه همسر بنده از ناحیه فک دردهای شدید و مداومی(بدون قطع) (2 سال به صورت اتفاقی و یک ماه به صورت مداوم)دارد به طوری که از شدت درد چندین بار راهی بیمارستان شده. به چندین دندان پزشک مراجعه کردیم و علت درد را از دندان ندانسته و پیشنهاد کردند که به یک متخصص مغز و اعصاب و متخصص تشخیص درد مراجعه کنیم. بدین خاطر جهت بررسی عارضه مغزی و تومور به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کردیم و بعد معاینه و انجام نوار مغزی و MRI خوشبختانه هیچ عارضه مغزی مشاهده نشد. ولی متأسفانه درد بصورت مداوم ادامه دارد و برای تسکین آن داروهای تگاتارد 200 و ایندومتاسین 25تجویز شد و دستور استفاده برای تگاتارد یک دوم برای سه روز اول و بعد از سه روز به صورت کامل هر 12 ساعت و ایندومتاسین هم هر 12 ساعت گفته شد که مصرف این داروها به نحوی است که بعد از گذشت 12 ساعت درد بر میگردد که باید سریعا دارو را مصرف کرد.
مسأله حایز اهمیت این است که بعد از استفاده کامل از تگاتارد حالت سرگیجه و بی‌حالی و گزگز دست مخصوصا دست چپ رخ داده است که این حالت ما را نگران کرده.
با دکتر معالج مغز و اعصاب مسأله را در جریان گذاشتم که گفتند باید بستری شود که فعلا ما با خود گفتیم قبل از هر اقدامی با شما مسأله را در میان بگذاریم با توجه به تخصص و علم شما، نظر و راهنمایی‌تان را کسب کنیم تا بدونیم چه باید بکنیم و دقیقا به شما مراجعه کنیم یا به یک متخصص بیماری دیگر.
از شما صمیمانه تشکر و قدردانی داریم و ازخداوند متعال برای شما و خانواده محترمتان آرزوی عاقبت بخیری.

بازدید : 34 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص درد در تهران