۳۲
۷۷
آقــا

خودارضایی و استرس ازدواج؟

با سلام و احترام
پسری مجرد هستم و میخواهم ازدواج کنم.
_ مطابق حالت جوانی از سنین پایین دست به خودارضایی میزدم
اما نه به صورتی که در روز چندین بار باشد ولی دو روز یکبار یا هر روز یا چند روز یکبار این عمل را انجام داده ام. گاه به دلیل اعتقادات اسلامی فاصله ی هر بار اتفاق در این عمل به تعویق می افتاد مثلا ماه رمضان یا تصمیم به ترک این کار ، ولی باز این کار را انجام داده ام.
فردی زود رنج هستم و گاه تند اخلاق و به شدت دوست داشتم رابطه سکس با دختران برقرار کنم ولی به دلیل مذهب این عمل را هرگز با دختری انجام نداده ام.
و فکر میکنم به خاطر اینکه ازدواج نکرده ام و این فشار بر من، باعث این گاه بداخلاقی من شده است.
چند سوال از حضور محترمتان دارم
1- آیا با اینکه این عمل را هر شب یا یک روز در میان انجام میدهم ، اگر ازدواج کنم به مشکل برمیخورم ؟و ناتوانی جنسی چه برای سکس چه برای بچه دار شدن در من ایجاد می شود؟ و حتما ازدواج نکنم تا اول ترک کنم؟
2- واقعا راه ترک این عمل چگونه است؟لازم است بگویم نحوه ی انجام این کار
قبلا به این صورت بود که با دست خودارضایی در حمام انجام می دادم
ولی الآن با دیدن فیلم و به صورت مالش زیاد با تخت خواب بدون دست این عمل انجام می شود. وفکر میکنم شاید مقدار کمتری منی از بدنم نسبت به قبل خارج می شود.
3- در صورت ازدواج تنداخلاقی و بی تابی در حالات روحی و روانی من کاسته می شود؟
از لحاظ بدنی ، سالم هستم و ظاهرا مشکلی ندارم .ولی از داخل دستگاه و اندام تناسلی اطلاعی ندارم.
قبلا از شما جهت صراحت مطلب عذرخواهی میکنم.شرمنده
لطفا با توضیحات بیشتر راهنمایی بفرمایین.ممنون

بازدید : 47 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران