پروتز زانو؟

با سلام
خسته نباشید
پدرم70سال سن دارند ارتروز شدید زانو دارند، و حتی یک قدم دیگر نمیتوانند راه بروند وبخاطر همین از نظر روحی خیلی اسیب دیده هستند
ناراحتی قلبی دارند و کمی ناراحتی کلیه دارند، ک مقدار کراتین ازمایش ایشان از حد طبیعی بیشتر است، سه بار تا درب اتاق عمل رفتند و باوجود اینکه دکتر سجادیه و دکتر خیام نکویی قلب تایید کردند،پزشک ایشان عمل انجام ندادند یکبار پلاسما تزریق نموده اند ک بی فایده بی فایده بود
و پدرم درد بسیاری دارند و بخاطر شرایط کلیه ایشان نمیتوانیم قرص یا دارو مسکن و ضد درد به ایشان بدهیم و روحیه خود را کامل باخته
میخاستم راهنمایی بگیرم
ایا روشی هست ک جز عمل ایشان به شرایط بهتر و مطلوب تری برسند؟؟؟

بازدید : 61 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراحي استخوان و مفاصل در تهران